Præstestyre i min baghave!

Frederiksborg Amts Avis, 21. oktober 2013, af Hossein Armandi

Billedet, som Frederiksborg Amts Avis bragte den 23. oktober af Hizb ut-Tahrirs manifest ved fredags bønnen i Egedalshallen, fik mine tanker til at flyve tilbage til min opvækst og ungdom i Præstestyrets Iran.

Her var der ikke mulighed for at leve som et frit menneske, hvorfor jeg valgte at flygte fra og slå mig ned i det demokratiske og sekulært regeret Danmark, hvor befolkningens grundlovsikrede rettigheder nøje respekteres, og menneskerettighederne er en selvfølge. Det er trist at konstatere, at kimen til et tilsvarende styre nu søges sået i min baghave.

Når Hizb ut-Tahirs stiller sig op midt i kommunen og propaganderer i mod det danske samfund, opfatter jeg det som en provokation og trussel mod det samfund, som har åbnet sig for tusinder af indvandrere og flygtninge.

Det er velkendt, at radikale bevægelser som Hizb ut-Tahir udnytter en befolkningsgruppes problematiske situation, for eksempel i form af høj arbejdsløshed herunder ikke mindst ungdom, til at hverve tilhængere.

Jeg er overbevist om, at Hizb ut-Tahir ikke vil få held med sin mission, men vort folkevalgte byråd skal samtidig gøre sit yderste for at sikre, at de årsager, jeg har nævnt ovenfor, minimeres

Jeg vil af al kraft arbejde mod, at jeg og andre borgere får et »præstestyre« i baghaven.