Hvis din mening skal tælle!

Byrådskandidater

Hossein Armandi sidder allerede i Byrådet for Borgernes Stemme. Men vi vil gerne være flere, så vi kan styrke arbejdet for nærdemokrati og tryghed i kommunen.

Borgernes Stemme er det eneste parti i Fredensborg Kommune, som er uafhængig af de store landsdækkende partier. Derfor har Borgernes Stemme kun fokus på at gøre Fredensborg Kommune til et bedre sted for alle borgere.


Hossein Armandi,
byrådsmedlem

Formand for og stifter af det lokale parti Borgernes Stemme. Jeg er siden 2006 medlem af byrådet i Fredensborg kommune og er medlem af økonomiudvalget. Desuden medlem af 
Fritids- og Idrætsudvalget samt Børne- og Skoleudvalget. Næstformand for Byrum og Boligsocial indsats.

Jeg har i tidligere byrådsperioder siddet i økonomiudvalget og arbejdsmarkedsudvalget. Jeg har et bredt kendskab til det politiske arbejde i Fredensborg kommune og i byrådet. I mange forskellige sager har jeg sikret at borgerne bliver hørt og været med til at der er blevet gjort en ekstra indsats for at hjælpe langtidsledige i gang med arbejde igen. Jeg og Borgernes Stemme er uafhængige af de etablerede landsdækkende partier.

Jeg har i årene i byrådet kæmpet for større tryghed for den enkelte borger og for bedre integration.

Jeg er født i 1962, gift og har tre børn, og er ansat i forsknings- og udviklingsafdelingen i medicinalfirmaet H. Lundbeck A/S. Jeg flyttede til Fredensborg i 1986 og har boet i Kokkedal siden 1995.

Sæt kryds ved Borgernes Stemme, hvis din stemme skal tælle!

Se mere om Hossein på DR’s side om KV17 her >

Hossein@Armandi.dk · T 5083 6346

Hent Hosseins profilflyer her (pdf) >


Michael Huusom

Som næstformand i både Ældre Sagen og i Seniorrådet gennem de sidste fire år, har jeg opnået stort kendskab til forholdene omkring kommunens svage ældre i hjemmeplejen og for de aller ældste, som bor på vore plejecentre.

Via Ældre Sagens aktiviteter har jeg også fået indsigt i rigtig mange
aktive, mobile og friske ældres hverdag.

Jeg vil gerne være alle ældres ”tillidsmand” i Byrådet

Jeg er gift, har 3 børn og 9 børnebørn og har haft hus i kommunen siden 1985. Jeg har boet rundt om i verden med mine forældre og dermed gået i 10 forskellige skoler i 5 forskellige lande. Er Mat/Fys student og har læst biologi på Århus Universitet. Har været ansat som jagerpilot i det danske Flyvevåben i 38 år, haft rang af oberst og er krigsveteran fra Balkan 1993-94. Blev pensioneret 2006. Jeg tror på monarkiet og fædrelandet.

Lokalpolitisk brænder jeg for det nære demokrati, familien, beboer­foreninger, grundejerforeninger, lokalområders medbestemmelse samt en god kommunal og regional infrastruktur.

Jeg har tid, evne og vilje til at arbejde i Byrådet.

Se mere om Michael på DR’s side om KV17 her >

Michael@Huusom.dk · T 6166 2609


Heidi Lysen

Mit navn er Heidi Lysen. Jeg har et bredt kendskab til frivilligt socialt arbejde, og har gennem størstedelen af mit voksne liv deltaget i frivilligt arbejde, med respekt for mennesker, nærmiljø og socialt samarbejde.

Sammen er vi stærke, og sammen kan vi gøre en forskel, ung som gammel.

Jeg er født i 1965, arbejder hos Fredensborg Forsyning. Jeg er gift og mor til 4 voksne børn. Jeg har arbejdet i Fredensborg siden kommune­sam­men­lægningen i 2007 og mente i 2016, at jeg ville kunne yde en større indsats,
hvis jeg også boede i kommunen. Jeg flyttede derfor til Fredensborg i 2016
og bor i Kokkedal – en smuk del af Fredensborg Kommune.

Jeg tror på et jævnbyrdigt lokalsamfund i kommunen.

Jeg tror på at alle mennesker har krav på en chance – nogen har brug for to.

Jeg er uafhængig af etablerede landsdækkende partier.

Se mere om Heidi på DR’s side om KV17 her >

Lysen.Heidi@Gmail.com

Hent Heidis profilflyer her (pdf) >


Jonas Armandi

Jeg er en ung mand på 23 år der er igang med uddannelse som ambulanceassistent. Har tidligere arbejdet på både Kokkedal skole og Per Gyrum skolen.

Jeg er vokset op i et hjem hvor politik har fyldt meget. Kommunal politik og hvad der foregår i de lokale bysamfund har næste været et dagligt emne i familien.

Jeg kunne godt tænke mig at bidrage med mine ideer for at skabe en bedre kommune, hvor der skal være plads til alle.

Plads til ungdommen.

Se mere om Jonas på DR’s side om KV17 her >

Jonas@Armandi.dk


Els Duyvejonck

Jeg er født i 1965 i Belgien, og da jeg blev færdig med mine studier, flyttede jeg i 1993 til Danmark. Jeg er gift med Torben, og sammen har vi to piger på 20 og 18 år. Vi har boet  i Kokkedal siden 1999.

Jeg lærte hurtigt dansk og har haft forskellige jobs, indtil jeg i 2007 kom til Birkerød Gymnasium, hvor jeg underviser i kemi og er studievejleder. At være omgivet af dejlige unge mennesker, giver mig energi, og jeg tænker en gang i mellem, hvor heldig jeg er at have et job, som gør en forskel.

Jeg er stolt af at bo i et land, hvor tilliden til hinanden er meget høj. Tilliden som danskerne har over for hinanden og systemet, er desværre på retur, og kontrollen vokser, når alle hjørner af vores hverdag måles og vejes for meget og for tit. Borgernes Stemme vil arbejde for at de kommunale services, hvor mere og mere tid bruges til at ”sætte flueben” og dokumentere arbejdet, begrænses.

Mindre kontrol – mere tillid.

Se mere om Els på DR’s side om KV17 her >

els@frojonck.dk


Anders Korsgaard Pedersen

Anders Korsgaard Pedersen er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk, historie, kristendomskundskab og hjemkundskab og cand. pæd. med it i undervisningen som speciale.

Han arbejder i dag som projektleder i Gribskov Kommune, Center for Børn & Unge, Børne- og Unge-sekretariatet.

Til den professionelle tilværelse skal også nævnes lærebogsforfatter-,samt filmkonsulent-virksomhed. Som lærebogsforfatter har Anders arbejdet med undervisning med it som omdrejningspunkt.

Ved siden af sin lærergerning har han ligeledes været aktiv med frivilligt og ulønnet arbejde. Desuden har arbejdet med at skrive biografier, filmmanuskriptforfatter og som freelance journalist.

Fredensborg Kommune – for alle.

Se mere om Anders på DR’s side om KV17 her >

korsgaardp@gmail.com


 

Borgernes Stemmes sekretariat

Hossein Armandi
Bygvænget 238
2980 Kokkedal
T 5083 6346
info@bstem.dk

Sæt dit kryds ved liste H:

Dit lokale og tværpolitiske parti

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...